added section on video group master
authorDavid Noble <davidwnoble@gmail.com>
Wed, 19 Sep 2018 21:56:28 +0000 (23:56 +0200)
committerKristian Fiskerstrand <kf@sumptuouscapital.com>
Wed, 19 Sep 2018 22:07:47 +0000 (00:07 +0200)
nuug-folder.tex

index dd87af7..0bf3978 100644 (file)
@@ -84,7 +84,9 @@ og personer som har interesse for å utveksle informasjon og erfaringer om Unix-
 
 NUUG-Oslo arrangerer vanligvis månedlige medlemsmøter. På møtene er det som regel foredrag om et interessant tema, men den sosiale
 rammen er like viktig, og man avslutter gjerne med en uformell sammenkomst etterpå. Medlemsmøtene er alltid
-gratis. Man kan se opptak av de fleste tidligere foredragene på websiden til NUUG, og enkelte sendes også på rikstekkende TV på Frikanalen.
+gratis. Man kan se opptak av de fleste tidligere foredragene på websiden til NUUG, og enkelte sendes også på rikstekkende TV på Frikanalen. 
+Opptakene blir gjennomført og strømmet i sanntid av NUUGs videogruppe, i åpne formater, ved hjelp av fri programvare. 
+NUUGs videogruppe eier et rigg som ved avtale med videogruppen kan leies ut til relevante formål.
 
 \subsection{Utvalgte prosjekter relatert til NUUG}
 Foreningen Frikanalen står bak utsendelsen av kanalen Frikanalen. Kanalen sendes på RiksTV kanal 50, på Altibox samt via nett-TV. I tillegg har alle kabeleier plikt til å formidle Frikanalen. TV-kanalen er driftet av, og programvaren den kjører på, er utviklet av NUUG. Du kan lese mer på \url{frikanalen.no} 
@@ -106,4 +108,4 @@ Det er gode grunner for at kode finansier av offentlige midler skal være offent
 \begin{center}%
 \includegraphics[width=0.3\textwidth]{pmpc-sticker-thumb.png}%
 \end{center}%
-\end{document}
\ No newline at end of file
+\end{document}